Evoluție

Compania “Miso Textile” reprezintă unul dintre cei mai mari exportatori de produse textile din Moldova. Fabrica “Miso Textile” se află în municipiul Bălți.
0
Tipuri de articole fabricate

Compania “Miso Textile” a fost fondată în 2010, fiind specializată în fabricarea huselor de mobilă moale, pentru gigantul Suedez din domeniul mobilierului casnic – IKEA.

Pe parcursul anilor 2010 – 2018, MISO a înregistrat creșteri constante în cifra de afaceri, majorându-și efectivul angajaților la peste 500 persoane.

Produsele finite “Miso Textile”, fabricate în orașul Bălți, ajung în peste 11 state precum Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, China, Federația Rusă.

În anul 2019, compania și-a diversificat activitatea de producere prin lansarea noilor articole de vestimentație pentru femei și bărbați, fiind incheiate contracte de parteneriat cu branduri precum Moncler, Stefanel, DeFacto, Tradect, LC Waikiki.

În 2020, compania “Miso Textile” a reacționat prompt provocării crizei pandemice, fiind dezvoltată cu succes nișa echipamentelor sanitare și de protecție, în deosebi măști, halate, combinezoane, bahile. Produsele sanitare au fost exportate în țări precum: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Austria, Polonia, Turcia.

Diversificarea și dezvoltările noilor proiecte au fost posibile datorită sistemenelor de management și control al calității implementate și îmbunătățite sistemic în fiecare aspect al companiei.

Scurt istoric al companiei Miso Textile:

2010

A fost fondată compania Miso Textile

2014

Începutul livrărilor către piața din Europa, Asia și America de Nord.

2018

Numărul angajaților în cadrul companiei a crescut de la 90 (a. 2010) la 544 (a. 2018).

2019

Diversificarea activității de producere prin lansarea noilor articole de vestimentație pentru femei și bărbați.

Angajați

Numărul angajaților companiei Miso Textile s-a majorat de peste șase ori din momentul fondării, creștere determinată de sporirea volumului de producție și a capacității fabricii. Totodată, dezvoltarea a dus și la asigurarea condițiilor de muncă superioare mediei de pe piața Republicii Moldova.

  • Numărul scriptic de angajați

Metri de stofă

Pe parcursul ultimilor 7 ani, cantitatea de stofă prelucrată de compania Miso Textile a depășit 5.000.000 de metri.

  • Metri de stofă prelucrată

Articole exportate

Compania Miso Textile reprezintă unul dintre cei mai mari exportatori ai Republicii Moldova.

  • Numărul de articole exportate

Valorile MISO TEXTILE

Integritate

Dedicație

Încredere

Omenie

Growth Mindset